Bedrijfsfiets
met logo volledig in de huisstijl van je bedrijf!

Klik en start met configureren!

bedrijfsfiets in jouw huisstijl!

Het inzetten van een bedrijfsfiets is een duurzame en verantwoorde investering die ook nog eens bijdraagt aan het vergroten van jouw merkbekendheid doordat de bedrijfsfiets te voorzien is van jouw eigen huisstijl, kleuren en logo. De bedrijfsfietsen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Bij Bedrijfsfietskopen.nl profiteer je van kwaliteit voor een scherpe prijs met uitstekende service en garantie op jouw bedrijfsfiets.

De bedrijfsfiets is een robuuste fiets die tegen een stootje kan. Het sterke stalen frame zorgt samen met de oerdegelijke wielen voor een sterk geheel. 

De fiets is leverbaar als traditionele bedrijfsfiets of als elektrische bedrijfsfiets en is onderhoudsarm.  

Hoe werkt het bestellen van een bedrijfsfiets?

Je kunt jouw bedrijfsfiets gemakkelijk online aanschaffen via onze website door op de links in het menu Bedrijfsfiets en Elektrische bedrijfsfiets te klikken. Klik hier voor meer informatie over het bestellen van een bedrijfsfiets.

Kies je kleur en gewenste opties

De bedrijfsfiets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, mat zwart, geel, oranje, rood, blauw, wit & groen. Voor ieder bedrijf is er een bijpassende kleur beschikbaar. Selecteer de opties die je wilt toevoegen aan je bedrijfsfiets en de prijs wordt direct berekent. Daarna kun je de bedrijfsfiets direct bestellen of als je nog vragen hebt eerst een vraag stellen over jouw gekozen configuratie.

Jouw logo op de bedrijfsfiets

Daarnaast is het mogelijk om de fiets van jouw bedrijf te voorzien van een eigen logo en/of huisstijlelementen. Je kunt aangeven waar je je logo en/of huisstijlelementen wilt plaatsen. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een verzoek om je logo digitaal aan te leveren. Zo creëer je een bedrijfsfiets die opvalt en zorgt voor eenheid binnen jouw bedrijf. Dankzij de opvallende kleurmogelijkheden in combinatie met jouw eigen logo draagt de bedrijfsfiets ook nog bij aan de merkbekendheid en het duurzame imago van jouw bedrijf.

Jouw bedrijfsfiets al vanaf € 450,-!

 
Button