Retour

Annuleren

Als je jouw bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan kan dit door ons een e-mail te sturen naar info@bedrijfsfietskopen.nl. Is de bestelling al naar je onderweg of wordt deze gereed gemaakt voor verzending, dan is annuleren niet meer mogelijk en zult je de bestelling moeten retourneren.

Retourneren/Afkoelperiode

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Als je een fiets wilt retourneren dan moet je deze bij een DHL Servicepunt af te leveren. Er gelden wel een paar voorwaarden:

  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Ruilen of je geld terugvragen moet je kenbaar maken binnen 14 dagen na aankoop.
  • Kleding kan alleen ongedragen geruild worden. Als wij constateren dat de kleding wel is gedragen dan wordt je retourzending niet in behandeling genomen. Passen mag natuurlijk wel! 
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit binnen 14 dagen nadat wij jouw pakket in goede orde retour hebben ontvangen. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens je bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC nummer van hun eigen bank te vermelden.
  • Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor goed.
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw locatie naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de verzendtarieven op de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@bedrijfsfietskopen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Ons retouradres:
Bedrijfsfietskopen.nl
Handwerkerzijde 102
9201CP  Drachten

Heb je vragen? stel ze gerust bij het contactformulier.

 
Button