Over ons

Bedrijfsfietskopen.nl is in 2020 opgestart door Carlo Boonstra en is onderdeel van Carlo Boonstra de Fietsspecialist uit Drachten.

Uit ervaring weet hij dat veel bedrijven mobiliteitsproblemen ondervinden. Zoals autobedrijven; vaak is er maar een beperkt aantal leenauto’s beschikbaar en moeten ze geregeld ‘nee’ verkopen aan hun klanten die hun auto bij het autobedrijf in onderhoud brengen en dus geen leenauto mee kunnen geven. Een leenfiets is een goedkope en duurzame oplossing.

Of denk aan bijvoorbeeld medewerkers van bedrijven die op hun eigen terrein gemakkelijk van A naar B willen. Een bedrijfsfiets scheelt tijd en geld.

Of wat te denken aan scholen die voor studenten of collega’s een bedrijfsfiets in huisstijl kunnen uitlenen? Het vergroot de herkenbaarheid. 

Daarom heeft Carlo Bedrijfsfietskopen.nl opgericht. Hij gelooft namelijk in deze duurzame en goedkope mobiliteitsoplossing; dé bedrijfsfiets in huisstijl!

Carlo Boonstra werkt al jaren in de fietsenbranche en staat garant voor de perfecte montage en aflevering van jouw bedrijfsfiets. 

Met deze website willen we jouw de mogelijkheid geven om online zelf je bedrijfsfiets te configureren en deze daarna direct te bestellen. 

Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen kunnen we deze binnen 2-3 weken bij jouw op locatie leveren.

Heb je nog vragen over onze robuuste bedrijfsfiets of deze website, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Over ons | Bedrijfsfietskopen

Jouw bedrijfsfiets al vanaf € 450,-!

 
Button